Kereta Sewa Murah dan Mudah di Melaka Melaka Tengah

  • Location: Melaka Tengah, Melaka, Malaysia

RM130

Memerlukan kereta sewa di Melaka? Kami di MAF Rental Service menyediakan kereta sewa murah dan mudah di Melaka untuk keperluan anda. Kereta sewa kami juga boleh dipercayai kerana kami sentiasa memastikan semua kereta sewa kami berada dalam kondisi yang terbaik dan selesa bagi setiap pelanggan yang menyewa kereta kami.

Berikut adalah kadar sewa kereta kami dan ianya adalah antara kadar sewa kereta di Melaka yang cukup berpatutan dan cukup berbaloi.

Kami sentiasa memastikan semua kereta sewa kami dalam kondisi yang terbaik dan selesa bagi setiap pelanggan yang menyewa kereta kami. Nikmati diskaun menarik sekiranya anda membuat tempahan menggunakan apps kami. Anda boleh download apps kami (hanya pengguna Androids sahaja) di Google Play Store atau klik pada link berikut: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keretasewamelaka

Address: Jalan Seri 7, Taman Cheng Baru, 75250 Melaka, Melaka Tengah, Melaka

Interested? Contact me:
Whatsapp me Send me a message More from muhalith

Want More Discount? Say hahaSale.com

Published date: January 29, 2020 Modified date: January 29, 2020

Useful information

  • Avoid scams by acting locally, face-to-face
  • Never pay with any kind of Bank Transfer services
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"
Top